Edukacija

Ulažemo u održivu budućnost

Edukacija je temelj naše udruge i zbog toga se značajan dio aktivnosti bazira upravo na raznovrsnom podučavanju. Dio naših programa događa se na našem Recikliranom imanju u selu Vukomerić.

Kalendar tečajeva i radionica za tekuću godinu

Osim na našem imanju, znanja i vještine koje podučavamo mogu se naučiti na individualnim tečajevima i radionicama koje izvodimo u suradnji s udrugama, školama i drugim suradnicima. Kontaktirajte nas na info@zmag.hr ako želite ugostiti neku od radionica u svojoj zajednici. Evo što sve nudimo!

Prirodno Graditeljstvo

Konvencija prirodnog graditeljstva je jednodnevni edukativno promotivni događaj koji povezuje i umrežava ekološki orijentirane graditelje, projektante i sve zaljubljenike u tradicijsku arhitekturu.

Pročitaj više >

Akademija prirodnog graditeljstva je cjelogodišnja praktična edukacija za izvođače radova, projektante i graditeljske entuzijaste.

Pročitaj više >

Jeftina i vrhunska estetska rješenja često su nam na dohvat ruke, samo ih trebamo znati prepoznati i ohrabriti se da ih izvedemo.

Pročitaj više >

Gradnja prirodnim materijalima je sve popularnija i u Hrvatskoj.

Pročitaj više >

Tesarski poslovi podrazumjevaju odabir drvene građe, pripremu, obradu i ugradnju konstrukcijskih drvenih elemenata u građevine.

Pročitaj više >

Raketne peći su pozate po svojoj efikasnosti i jednostavnosti izvedbe.

Pročitaj više >

Zeleni krovovi i vertikalni vrtovi sve više postaju zaštitni znak održive gradnje.

Pročitaj više >

Uz pomoć lako dostupnih prirodnih materijala izrađujemo boje za zidove i drvene plohe.

Pročitaj više >