Aktualna događanja

10/2020 | Listopad

03 Lis
2020

Radionica Tako nam je grah (is)pao

Radionica za aktivne članove Društvene banke sjemena na temu graha s ciljem upoznavanja s najpoznatijim tradicijskim sortama Hrvatske i načinima uzgoja.

Saznaj više >

05 Lis
2020

Dan učitelja i posjeta Recikliranom imanju

Posjeta učitelja OŠ Velika Pisanica i stručno vođeni obilazak Recikliranog imanja u sklopu projekta Obrazovanje za održivi razvoj.

Saznaj više >

10 Lis
2020

Zanimljivosti iz arhitekture na 4. Konvenciji prirodnog graditeljstva

U fokusu 4. Konvencije prirodnog graditeljstva su teme samoodrživog života, gradnja konopljom, slamom i zemljom te edukacija za prirodne graditelje.

Saznaj više >

17 Lis
2020

Volonterska akcija 72 sata bez kompromisa

U sklopu projekta 72 sata bez kompromisa studenti sudjeluju u volonterskoj akciji jesenske pripreme vrta i održavanja šumskog vrta na Recikliranom imanju.

Saznaj više >

24 Lis
2020

EdUtopija 21 – modul 5: Komunikacija u svrhu zagovaranja

Na petom modulu edukativnog programa za odrasle pod nazivom Alati za suradnju škola i lokalne zajednice za održivi razvoj sudionici uče kako komunicirati u svrhu zagovaranja.

Saznaj više >

25 Lis
2020

Radionica Svi za sjeme, sjeme za sve

Besplatna radionica Svi za sjeme, sjeme za sve posvećena je vještinama čuvanja sjemena u vlastitom vrtu i gospodarstvu, a namijenjena je članovima Društvene banke sjemena.

Saznaj više >

31 Lis
2020

EdUtopija 21 – modul 6: Kako uspješno financirati inicijativu?

Na šestom modulu edukativnog programa za odrasle pod nazivom Alati za suradnju škola i lokalne zajednice za održivi razvoj sudionici uče kako uspješno financirati inicijativu.

Saznaj više >