Edukacija za održivi razvoj

Učitelji OŠ Velika Pisanica posjetom Recikliranom imanju obilježili Dan učitelja

12.10.2020.

Učitelji OŠ Velika Pisanica posjetili su Reciklirano imanje i upoznali se s radom ZMAG-a te time obilježili Dan učitelja.

Kao nastavak ugodne i uspješne suradnje s Udrugom žena Velika Pisanica, 5. listopada 2020. ZMAG je, u sklopu Dana učitelja, na Recikliranom imanju ugostio učitelje iz OŠ Velika Pisanica. Ispričali smo im edukativnu priču o našem permakulturnom imanju, kako smo ga gradili, koje sve zanimljive elemente sadrži i kako živi danas. Također, upoznali smo ih s projektom Društvene banke sjemena, pokazali im našu banku sjemena i vrtove. Za kraj, učitelji su sudjelovali u atraktivnoj prezentaciji i naučili kako zapaliti drvenu dasku pomoću sunčeve svjetlosti.

Ostale vijesti iz teme

Novim radionicama za osnovnoškolce nastavlja se suradnja ZMAG-a s Udrugom žena Velika Pisanica.

Pročitaj više >

Učenici OŠ Velika Pisanica sudjelovali su na ZMAG-ovim radionicama zdrave hrane i ekološkog vrtlarenja te su posadili svoj mali školski vrt za koji će se brinuti svi zajedno.

Pročitaj više >

U okviru nastavka ZMAG-ove suradnje s udrugama Zelena Istra i Centar za mirovne studije na projektu Znanje za održivo djelovanje, ZMAG je u Zagrebu održao dvodnevnu edukaciju o održivom razvoju.

Pročitaj više >
Više novosti